Pique revine în echipa Barcelonei! Partida cu Celta Vigo este miercuri seara, ÎN DIRECT la Digi Sport



022 сентября 2015

**Pique revine în echipa Barcelonei!** Partida cu Celta Vigo este miercuri seara, ÎN DIRECT la Digi Sport

Revenire importantă pentru Barcelona! Luis Enrique se va putea baza și pe Gerard Pique în perspectiva meciului cu Celta Vigo, programat miercuri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în etapa intermediară din La Liga.

Fundașul a ratat primele patru etape de campionat după cartonașul roșu încasat pe 17 august, în manșa secundă a Supercupei Spaniei, când Barcelona a remizat pe Camp Nou cu Athletic Bilbao, scor 1-1.

Atunci, Pique l-a insultat pe unul dintre asistenți, fapt care i-a atras această suspendare destul de mare, care a încercat să fie redusă de catalani, printr-un memoriu depus de aceștia la TAS.

Fără Gerard Pique în teren, Barcelona a început excelent sezonul din La Liga și are 4 victorii din 4 meciuri (1-0 cu Bilbao și Malaga, 2-1 cu Atletico Madrid și 4-1 în fața celor de la Levante). Apărătorul a putut evolua doar în UEFA Champions League, în remiza Barcelonei cu AS Roma, 1-1. Titular, Pique a bifat toate cele 90 de minute.

Miercuri seara, Pique va juca meciul cu numărul 192 în tricoul Barcelonei, în La Liga, partida cu Celta Vigo fiind a 314-a pentru catalani în toate competițiile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑