Barcelona şi Real împarte formaţia Zimbru în 2 tabere



022 октября 2013

 

17.10.2013 21:24

Jumătate din „zimbri” preferă echipa catalană, în timp cea ceilalţi fotbalişti sunt de partea „galacticilor”. Jucătorii lui Zimbru nu evită să se ia peste picior de fiecare dată cînd favoritele lor joacă în competiţiile internaţionale. "Galben-verzii" aşteaptă cu nerăbdare evoluţia lui Real şi Barcelona în Liga Campionilor de săptămâna viitoare, care vor fi în direct la Canal 3.

Zimbrii sunt cu gândul nu doar la partida de sâmbătă cu Şeriff din Divizia Naţională, ci şi la meciurile lui Real şi Barcelona din Liga Campionilor. Catalanii vor juca marţea viitoare cu AC Milan în Italia, iar peste o zi mai Real va întâlni Juventus pe teren propriu.


Rivalitatea dintre cele 2 echipe este subiect de glumă printre „zimbri”. Astfel fiecare suporter al lui Real este taxat imediat atunci când „galacticii” suferă un eşec.

Săptămâna viitoare, Liga Campionilor revine pe micile ecrane. Pe 22 octombrie, Canal 3 va difuza partida Milan – Barcelona de la 21 şi 45 de minute, în timp ce 2 Plus va transmite meciul Steaua – FC Basel. O zi mai târziu Real Madrid se va duela cu Juventus în direct pe Canal 3, iar pe 2 Plus va fi confruntarea dintre Bayer Leverkusen şi Şahtior Doneţk.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑