Neymar revine în naționala Braziliei contra Argentinei. Gestul pentru care a fost suspendat acum 4 luni



022 октября 2015

 

Neymar revine în naționala Braziliei contra Argentinei. **VIDEO** Gestul pentru care a fost suspendat acum 4 luni

Neymar revine la echipa națională a Braziliei la meciul cu marea rivală Argentina, din preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2018.

VIDEO Brazilia - Columbia 0-1. Neymar a fost suspendat pentru 4 meciuri oficiale, după ieșirea nervoasă pe care a avut-o la finalul meciului dintre Brazilia și Columbia, de la Copa America, turneu care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Atunci, atacantul a fost eliminat direct, după ce i-a fost acordat cartonașul roșu, după fluierul final, când l-a lovit cu mingea în spate pe Pablo Armero, iar ulterior a încercat să-l lovească în plină figură cu capul pe Murillo. Mai mult, pe culoarul de la vestiare, brazilianul a insultat un oficial, iar acesta a fost motivul principal pentru suspendarea drastică.

Selecționerul brazilian Carlos Dunga l-a anunțat pe Neymar în lotul pentru dubla cu Argentina (sâmbătă, 14 noiembrie) și Peru (marți, 17 noiembrie), din calificările pentru CM 2018.

În perioada în care Neymar a fost suspendat, Brazilia a câștigat cu 2-1 contra Venezuelei în ultima etapă a grupelor la Copa America, dar a fost eliminată în sferturile de finală de Paraguay, la loviturile de departajare (după 1-1 în timpul regulamentar). În primele două etape ale preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, Brazilia a pierdut cu 0-2 în Chile și a câștigat cu 3-1 pe teren propriu cu Venezuela.

Deși a fost suspendat pentru meciurile oficiale, Neymar a jucat în amicale. În luna septembrie, a jucat 8 minute în victoria cu naționala din Costa Rica (1-0) și 44 de minute în victoria cu 4-1 din SUA.

67 de meciuri și 46 de goluri are Neymar în echipa mare a Braziliei, pentru care a debutat în 2010.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑