Suporterii Stelei au mutat protestul! "Avem autorizație!"



022 октября 2015

 

**VIDEO** Suporterii Stelei au mutat protestul!

Chiar dacă Armata nu le dă voie să protesteze în incinta Complexului Sportiv Steaua, suporterii Stelei sunt hotărâți să desfășoare, totuși, protestul față de actuala situație în care se află clubul lor de suflet, divizat între CSA și actuala echipă, cea antrenată de Mirel Rădoi și condusă de Gigi Becali.

Jan Pavel, fostul lider al galeriei roș-albastre și inițiatorul unui nou proiect, prin care fanii vor să intre în acționariat, după modelul Barcelona, a anunțat că protestul va avea loc sâmbătă, în fața stadionului din Bulevardul Ghencea.

Mai mult, a anunțat că săptămâna viitoare se va înființa societatea pe acțiuni a suporterilor, care va avea aproximativ 3.500 de membri și care vrea să preia sigla din partea Clubului Sportiv al Armatei.

"Am luat autorizație de la Primărie și mâine (n.r. vineri, 23 octombrie) o voi ridica! Vom organiza mitingul de protest în fața stadionului Steaua, la casele de bilete. Conducerea CSA ne chema la meciurile de rugby, de handbal, de baschet. Acolo nu ne trebuie autorizație?", a declarat Jan Pavel, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Vor participa între 5.000 și 10.000 de suporteri. Vin cei de la Peluza Sud, o parte din Nord, oameni de la Tribuna 0 sau Tribuna a 2-a. Cu toții suntem steliști și ne dorim ca această echipă să fie acolo unde a fost. Nu vrem să obținem ceva anume. Căutăm să ne reorganizăm și vrem să intrăm în acționariat! Săptămâna viitoare va lua ființă o socierate pe acțiuni, cu 3.500 de acționari și vrem să ducem Steaua acolo unde a fost. Vom fi o societate precum Barcelona.", a addăugat fostul lider al galeriei Stelei.

"Vom lua elementele de identificare. Vom face adresă publică către cei de la CSA. Când se va face licitația în baza unei acțiuni legale, atunci vom participa și noi. De 10 luni nu avem echipă. Mergem după FCSB, după un copil mic, născut de puțină vreme? Nu, suntem generalii care au câștigat Cupa Campionilor Europeni! Asta este Steaua pe care o vrem!", a mai precizat Jan Pavel.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑