Zlatan Ibrahimovici va urmări Campionatul Mondial din Brazilia în faţa televizorului



 

Suedia a pierdut dramatic calificarea în faţa Portugaliei care l-a avut în teren pe Ronaldo aflat într-o formă de zile mari. După ce a adus victoria lusitanilor în primul meci, starul de la Real Madrid a înscris un hattrick la Stockholm şi a anulat dubla lui Ibra. Un comentator portughez a reacţionat aproape isteric la fiecare gol înscris de "galactic".

Aflaţi la adăpostul unui scor fragil de 1 la 0 înregistrat în prima manşă, portughezii au deschis scorul şi în retur prin Cristiano Ronaldo. Replica lui Ibrahimovici nu s-a lăsat mult aşteptată. În minutul 72, Suedia conducea deja cu 2 la 1 după o dublă reuşită de vedeta gazdelor.

Ronaldo a decis soarta calificării cu 2 goluri înscrise într-un interval de doar 2 minute, iar Portugalia s-a impus cu 4 la 2 la general.

Într-un alt meci de baraj, Croatia s-a impus cu 2 la 0 în faţa Islandei, după o primă manşă încheiată indecis, scor 0 la 0. Pentru gazde au marcat Mandzukic şi căpitanul Srna.

31 de echipe naţionale şi-au asigurat prezenţa la turneul final din Brazilia. Ultima calificată se va decide în meciul dintre Uruguay şi Iordania. Tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului Mondial va avea loc pe 6 decembrie.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑