Reacţia antrenorului Barcelonei la faptul că Lionel Messi ar putea părăsi echipa



 

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique a infirmat zvonurile precum că Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona în 2016. Informaţia a apărut în presa internaţională cu câteva zile în urmă, după ce fotbalistul a declarat că lucrurile se pot schimba rapid în orice clipă.

"De câte ori am vorbit cu Leo Messi, el mi-a spus mereu că e fericit la Barcelona și că nu are probleme aici. Asta pot să afirm cu siguranţă şi nu trebuie să lăsăm loc de interpretări sau speculații, pe care nu le voi comenta", a menţionat Luis Enrique, antrenor Barcelona

Lionel Messi are contract cu gruparea catalană până în 2018. El a semnat prelungirea înţelegerii încă la sfârşitul sezonului trecut.

Superstarul argentinian se pregăteşte alături de Barcelona pentru meciul important cu Sevilla din Campionatul Spaniei. Formaţia catalană este pe locul doi, însă are cu doar două puncte mai multe decât Sevilla, care este pe poziţia a cincea.

 "Sevilla este o echipă care trece bine din apărare în atac. Adversarul are jucători rapizi pe benzi. Este o formaţie puternică, pentru că joacă un fotbal dinamic", afirmă Luis Enrique

Meciul dintre Barcelona şi Sevilla din cea de-a 12-a etapă a Campionatului Spaniei, va avea loc sâmbătă seara pe stadionul Camp Nou. Liderul Real Madrid va juca în deplasare cu Eibar.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑