Neto, lobby indirect pentru Tătărușanu. Brazilianul nemulțumit de condițiile propuse de Fiorentina



Neto, **lobby indirect pentru Tătărușanu.** Brazilianul nemulțumit de condițiile propuse de Fiorentina

Norberto Neto joacă pe cai mari la Fiorentina. La adăpostul interesului pe care Liverpool și Roma îl au față de el, portarul cere un salariu mare la gruparea viola.

Șansele ca Ciprian Tătărușanu să ajungă portarul numărul 1 al Fiorentinei cresc de la o zi la alta. Pentru că de la 1 ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract, portarul brazilian Norberto Murara Neto nu vrea să semneze în orice condiții prelungirea contractului.

Goalkeeperul a prins și mai mult curaj, în discuțiile purtate cu șefii Fiorentinei, după ce a fost informat că Liverpool și AS Roma l-au pus pe lista de achiziții. Diriguitorii grupării viola i-au propus un contract de 1,3 milioane de euro pe an, dar Neto nici nu se gândește să accepte o ofertă mai mică de două milioane de euro (DETALII AICI).

Dacă la începutul sezonului, șefii Fiorentinei se gândeau cu emoții la aceste tratative, de data aceasta ei sunt mult mai relaxați. ”Vinovat” pentru această stare de beatitudine este românul Ciprian Tătărușanu, cel care a demonstrat în partidele de Europa League că este o soluție foarte bună pentru echipa din Firenze.

Vincenzo Montella este mulțumit de cum se prezintă fostul stelist iar presa florentină vorbește deja de un alt număr 1 la echipă (DETALII AICI).

Tocmai de aceea, dacă Neto nu va fi de acord cu propunerea Fiorentinei, atunci el va fi lăsat să plece, iar Tătărușanu va fi viitorul titular.

VIDEO Etapa a 4-a a grupelor UEL. Rezumatele, rezultatele și marcatorii serii!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑