Steaua a invins-o pe Poli Timisoara cu 3-1 si a urcat pe locul 4 in Liga I. Echipa lui Hagi, Viitorul Constanta, incheie anul pe locul 3 - VIDEO



022 декабря 2015

Formatia lui Gica Hagi, Viitorul Constanta a invins aseara echipa FC Voluntari si s-a calificat in play-off-ul Ligii Intai. Viitorul incheie astfel anul pe locul doi in clasament, la 3 puncte de liderul Astra. Tot ieri, campioana Steaua a reusit si ea o victorie si a urcat pe locul 4.

 

In ultimul meci al anului Viitorul s-a jucat cu ocaziile si cu nervii lui Gica Hagi, inainte de a castiga partida din deplasare cu FC Voluntari, scor 3 la 2. Desi a deschis prima scorul prin Florin Cernat, Viitorul s-a vazut apoi condusa cu 2 la 1, pana aproape de final. Cristi Ganea a fost insa ingerul salvator pentru echipa lui Hagi. Pustiul de 23 de ani a decis meciul cu o dubla intr-un interval de 3 minute.

In cele din urma, meciul s-a incheiat cu victoria Viitorului, scor 3 la 2, iar echipa lui Hagi se mentine pe locul 2 in Romania inaintea pauzei de iarna. Totodata Viitorul este calificata din punct de vedere matematic in play-off-ul campionatului.

 

Emotii pentru play-off are insa in continuare campioana Steaua, care se simte minunat de la revenirea lui Regecampf. Stelistii au bifat a patra victorie consecutiva, dupa ce au trecut cu 3 la 1 aseara de Poli Timisoara. Nicusor Stanciu a marcat golul secund al ros albastrilor cu o executie de efect, dar a primit o replica pe masura din partea adversarului, Dan Popescu, care a prins un sut extraordinar de la distanta.

Steaua se impune cu 3 la 1 si incheie anul pe locul 4 in Romania, la 6 puncte de lidera Astra.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑