Arsenal a castigat derby-ul cu City, scor 2-1 - VIDEO



022 декабря 2015

Arsenal Londra a castigat fara mari emotii derby-ul de aseara cu Manchester City, scor 2 la 1, si pare in acest moment principala favorita la titlu in Anglia. Neamtul Mesut Ozil a fost omul meciului, cu doua pase de gol.

 

Cu doar 2 victorii in ultimile 5 meciuri din Premier League, City spera aseara sa se relanseze, odata cu revenirea in lot, al principalului marcator, Sergio Aguero. Nu a fost sa fie. Echilibrul derby-ului de ieri dintre Arsenal si City s-a rupt in minutul 33. Dupa o ocazie imensa a lui De Bruyne, tunarii au punctat frumos prin Walcott.

Cetatenii au avut sansele lor pe Emirates, dar scorul la pauza a fost 2 la 0. In prelungiri Ozil l-a gasit cu o pasa excelenta pe Giroud, iar francezul a inscris fara emotii. Pana atunci era un meci perfect pentru Mesut Ozil, neamtul reusind sa paseze decisiv la ambele goluri. In repriza secunda Arsenal a mai avut numeroase sanse sa inscrie, insa pana la urma cei care au punctat au fost baietii lui Pellegrini, prin Yaya Toure.

Pe final City a fortat si a dominat, fara insa a-si crea foarte multe ocazii de gol. Meciul se incheie 2 la 1 in favoarea tunarilor, iar gratie acestui rezultat, Arsenal isi consolideaza locul secund, aflandu-se in acest moment la doar doua puncte in spatele liderului surprinzator, Leicester. Pentru trupa lui Wenger urmeaza o partida extrem de grea, pe terenul lui Southampton, in timp ce de partea cealalta City pare sa aiba un meci usor, cu Sunderland, penultima echipa din Anglia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑