Steliștii au plecat în vacanță. America, destinația preferată a roș-albaștrilor



022 декабря 2015

 

**VIDEO** Steliștii au plecat în vacanță. America, destinația preferată a roș-albaștrilor

Steliștii au plecat deja în vacanță. America e destinația favorită de Sărbători. Adi Popa se va întâlni la Las Vegas cu Laurențiu Reghecampf. L-a luat cu el și pe Claudiu Keșeru. Tot peste ocean a plecat și Gică Hagi.

America e destinația favorită a steliștilor de Sărbători. Laurențiu Reghecampf, Adi Popa, dar şi fostul golgheter al campioanei, Claudiu Keşeru, îşi vor petrece vacanța peste ocean. Și-au luat cu ei și un selfie-cam. Keșeru a facut primul set de poze în aeroport.

”A fost un an foarte greu, am reușit alături de echipa națională să ajungem la Euro. Cu Steaua am cucerit trei trofee... La Euro, Franța pleacă ca favorită”, a declarat Keșeru.

”Nu o să fie numai America, o să fie un circuit mai mult. Am avut un an destul de greu, în vară nu am avut vacanță și am considerat că eu și soția mea merităm așa o vacanță exotică.

În principiu, ne vedem și cu Reghecampf. E stabilit dinainte să vină la Steaua, dar acum că e la Steaua o să vedem”, a spus Adi Popa.

Aeroportul a fost plin de steliști în prima zi de vacanță. Guilherme a plecat acasă, în Brazilia, Varela, la Londra, unde va fi operat de hernie inghinală, Tade la Paris, iar Muniru la Milano.

Tot în Italia, dar la Roma, a plecat și Daniel Pancu, în timp ce Hagi s-a urcat în același avion cu Keșeru și Adi Popa. Își va petrece sărbătorile în Los Angeles, alături de familie.

„De câte ori ajung în SUA mă încearcă un sentiment aparte. În Los Angeles am petrecut bine, am avut performanțe mari și mereu îmi aduc aminte. Încă mă gâdnesc că puteam juca o semifinală cu Brazilia. Câteodată, însă, vezi că așa e fotbalul. Că aseară, după schimbări, am schimbat tot meciul și așa e fotbalul, imprevizibil”, a declarat Gică Hagi.

Etapa a 24-a Ligii I, prima după vacanță, este programată pe 13 februarie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑