Steaua vrea acasă de Anul Nou: "Deocamdată, nu avem niciun răspuns"



022 декабря 2015

 

**VIDEO** Steaua vrea acasă de Anul Nou:

Steaua vrea ca Noul An să îi aducă o revenire în Ghencea, acolo unde n-a mai jucat de nouă luni, de la meciul cu Viitorul, din martie. În Bucureşti, a jucat ultima oară cu Pandurii (1-1), la sfârşitul lui octombrie, pentru ca mai apoi să joace cu Botoşani (5-3), la Cluj.

Ultimele trei meciuri de acasă le-a disputat pe stadionul "Nicolae Dobrin". Piteştenii i-au primit cu braţele deschise, însă starea terenului le-a pus probleme mari steliştilor.

"Noi am avut ultima discutie cu Armata. Nu e stabilit un alt calendar de întâlniri, am avut corespondenţa pentru că în acest moment nu avem în agendă să ne întâlnim, dar întoarcerea noastră nu depinde de noi", a comentat Valeriu Argăseală, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Ştiu foarte bine că patronul are încredere. Mă bucur că vrea sa facă o echipă puternică şi să găsească o soluţie ca echipa să se întoarcă în Ghencea şi să joace pe Naţional Arena.

Le mulţumesc oamenilor din Piteşti. Le mulţumesc foarte mult. Veniţi aici şi la anul? Se poate. Deocamdată, nu avem niciun răspuns de la Armată. Sper să se rezolve şi să putem juca pe Arena Naţională sau pe Ghencea", a comentat şi Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Steaua este candidată la categoria echipa anului, în România, în ancheta Digi Sport. Intră şi votează aici favorita!

În semn de recunoştinţă pentru primirea de la Piteşti, steliştii au împărţit cadouri de Crăciun copiilor de la Şcoala Nicolae Dobrin.

Steaua a câştigat două meciuri din cele trei jucate pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑