Soc la Australian Open. Roger Federer a fost eliminat inca din turul 3. In schimb, Simona Halep este deja in optimi




Un nou soc la Australian Open. Dupa 11 semifinale consecutive la turneul din Melbourne, Roger Federer a fost eliminat in acest an, inca din turul 3. In schimb romanca Simona Halep a obtinut o noua victorie si este deja in optimi.


De patru ori castigator la Antipozi, Roger Federer l-a intalnit noaptea trecuta in turul 3 de la Australian Open pe italianul Andreas Seppi. Ajuns la 33 de ani elvetianul nu a mai fost cel de altadata si a fost depasit constant de serviciul puternic al adversarului sau. Astfel, dupa 3 ore de joc, Federer, locul 2 in lume, s-a vazut infrant de Seppi in 4 seturi. A fost 6 la 4, 7 la 6, 4 la 6 si 7 la 6 in favoarea italianului, care este pe locul 46 in topul mondial.

 

In varsta de 30 de ani, Seppi a bifat cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, unde s-a mai calificat in optimi si in 2013. Totodata pentru Seppi acesta a fost primul success in fata lui Federer, dupa 10 meciuri in care a pierdut.Intre timp in concursul feminin romanca Simona Halep face ravagii. Favorita numarul 3 de la Melbourne, s-a calificat in optimi dupa ce a trecut cu 6 la 4 si 7 la 5, de americanca Bethanie Mattek-Sands.

 

Pentru accesul in faza optimilor de finala, Halep si-a asigurat un cec in valoare de peste 120 de mii de euro. Aceeasi performanta a reusit-o si o alta romanca, Irina Begu. Tenismena din Romania a ajuns si ea in optimi, dupa ce a invins-o in turul 3, pe nemtoaica Carina Witthoeft. Irina Begu s-a impus cu un dublu 6 la 4.In optimile de la Australian Open, a ajuns si Maria Sarapova. Rusoaica, favorita numarul 2 de la Melbourne a trecut in doua seturi de tenismena din Kazahstan, Zarina Diyas. A fost dublu 6 la 1 pentru Sarapova. 

 

Primul turneu de Mare Slem al Anului are un fond total de premiere de aproape 27 de milioane de dolari. Castigatorii de la Melbourne se vor imbogati fiecare cu cate 2 milioane si jumatate. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: australian open, roger federer, Simona Halep,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑