S-au aflat primele semifinaliste din Cupa Asiei. Vezi cine sunt




Coreea de Sud si Australia sunt primele semifinaliste din Cupa Asiei. Astazi cele doua nationale si-au castigat adversarele cu 2 la 0. Daca gazda turneului, Australia, a invins usor in timpul regulamentar, atunci Coreea de Sud s-a chinuit invingand dupa minutele suplimentare.

 

Coreea de Sud a fost prima echipa calificata in semifinalele Cupei Asiei, insa a avut parte de un meci de foc cu Uzbekistan. Dupa ce scorul a fost 0 la 0 la finalul primelor 90 de minute, jucatorul lui Bayer Leverkusen, Son Heung-Min a devenit erou. Acesta a marcat de doua ori pe finalul celor doua reprize de extra-time, in minutele 104 si 119, iar reprezentativa condusa de Uli Stielike merge in semifinale.

 

Sud-coreenii vor juca in semifinala impotriva invingatoarei dintre Iran si Iraq, meci care se va disputa maine. Tot astazi s-a aflat o alta semifinalista. Tara gazda, Australia, a intalnit China in sferturi, pe care a invins-o la fel cu 2 la 0. Din nou a fost doar un marcator. Ambele goluri ale selectionatei de la Antipozi au fost inscrise de Tim Cahill.

 

In penultimul act, Australia va intalni invingatoarea duelului din sferturi Japonia - Emiratele Arabe Unite. Japonia este detinatoarea Cupei Asiei. In finala din 2011 a invins Australia cu 1 la 0, dupa prelungiri.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑