Avantaj minim al catalanilor: FC Barcelona a invins la limita formatia Atletico Madrid




Un mic avantaj dupa un meci modest. FC Barcelona a invins cu 1 la 0 formatia Atletico Madrid, in prima mansa din sferturile Cupei Spaniei. Tot aseara, tanarul fotbalist roman George Puscas a debutat oficial pentru gruparea italiana Inter Milano.

 

Doua dintre cele mai puternice echipe din Spania, Barca si Atletico, s-au inclestat aseara pe Camp Nou. Atat gazdele, cat si oaspetii si-au aratat maiestria la constructia atacurilor, insa la finalizare erau urmariti de ghinion. In repriza a doua Barca a dominat clar. Madrilenii s-au inchis in defensiva si sperau sa apere rezultatul de 0 la 0. Totusi, pe final de meci, catalanii au obtinut un penalty. Busquets a fost faultat in careu. Oblak a respins primul sut al lui Messi, insa nu si pe cel de-al 2-lea. 

 

Barca va trebui sa apere scorul de 1 la 0 in returul de la Madrid. Echipa calificata in semifinalele Cupei Spaniei va fi decisa in meciul de pe Vicente Calderon, din 28 ianuarie. Aseara, Inter Milano s-a calificat in sferturile Cupei Italiei, dupa ce a invins-o cu 2 la 0 pe Sampdoria, pe teren propriu. Shaqiri, transferat recent de la Bayern Munchen, a marcat primul sau gol pentru milanezi chiar la debut. 

 

Icardi a inscris pentru 2 la 0, iar in minutul 89 a fost inlocuit de atacantul roman George Puscas. Fotbalistul, in varsta de 18 ani, a debutat oficial pentru Inter.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑