Un steward de la Chelsea, dat afară după ce i-a strigat lui Cesc: "Ești un șarpe"



**VIDEO** Un steward de la Chelsea, dat afară după ce i-a strigat lui Cesc:

Chelsea traversează un sezon de coșmar, iar rezultatele londonezilor din prima parte a campionatului au dus la demiterea lui Jose Mourinho. Fanii au fost extrem de nemulțumiți de decizia patronului Roman Abramovich și l-au susținut mereu pe managerul portughez, acuzând jucătorii în diverse rânduri că l-au trădat pe "The Special One" .

Unul dintre jucătorii vizați de criticile fanilor a fost spaniolul Cesc Fabregas. Fostul mijlocaș al lui Arsenal și al Barcelonei a fost luat în colimator și de stewarzii londonezilor. Unul dintre ei a rămas fără slujbă după ce i-a reproșat ibericului că l-ar fi trădat pe Mourinho.

"Ești un șarpe. Ții cu Arsenal, ce s-a întâmplat cu tine?" i-a transmis omul de ordine lui Fabregas în timp ce acesta se deplasa către vestiare. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil și înregistrarea a apărut pe internet abia acum, deși momentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Între timp, stewardul a fost demis, dar lucrurile nu s-au liniștit pe Stamford Bridge, fanii contestând în continuare o bună parte din jucători.

Cumpărat de la Barcelona la insistențele lui Mourinho, Fabregas a avut un prim sezon excelent la trupa londoneză, fiind cel mai bun marcator al echipei. Prestațiile sale din actuala stagiune nu s-au ridicat însă la aceeași înălțime și fanii au considerat că spaniolul a pus serios umărul la demiteresa lui Jose.

Chelsea e a doua formație din Premier League pentru care evoluează Fabregas. Mijlocașul a fost adus în Anglia de către Arsenal, echipă a cărui tricoul l-a îmbrăcat în 503 rânduri și pentru care a fost și căpitan.

VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑