Adi Popa: "Au dispărut mulţi jucători din primul 11. Nu înţelegem lipsa suporterilor. Suntem aceiaşi"



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Adi Popa:

VIDEO. Steaua - Rapid 0-1. Campioana a pierdut primul meci al returului, unul în care nu s-a putut baza pe cinci titulari din prima parte a campionatului. Keşeru, Sânmărtean şi Szukala au fost transferaţi, în timp ce patronul Gigi Becali i-a scos din lot pe Arlauskis şi Prepeliţă, fotbalişti care au refuzat prelungirea contractului cu gruparea "roş-albastră".

Adi Popa, unul dintre integraliştii lui Costel Gâlcă, a acuzat lipsa foştilor săi colegi, dar a acuzat şi lipsa de noroc. Steliştii au lovit de două ori bara, prin Papp şi Tănase, şi au cerut şi penalty, în prelungirile meciului, la intervenţia lui Borda asupra lui Stanciu.

 PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

"Am prins o zi mai slabă cu toţii. Am avut şi ghinion. Ei au marcat, cred, la singura ocazie de gol pe care au avut-o, dar acesta este rezultatul. Nu ştiu dacă au meritat victoria, dar aşa se întâmplă când dispar foarte mulţi jucători din primul 11. Va fi greu pentru cei care îi vor suplini. Au şi ei nevoie de timp de acomodare. S-a simţit în jocul nostru lipsa unor jucători. S-a văzut acest lucru, nu este un secret", a spus mijlocaşul bucureştenilor.

Suporterii din cele două peluze s-au ţinut de cuvânt. Ultraşii campioanei au refuzat să ia parte la derby-ul cu giuleştenii, pentru că nu se ştie cu exactitate ce entitate sportivă deţine palmaresul clubului. Fanii nu vor să se identifice cu noile însemne ale echipei.

"Nu a fost o atmosferă ostilă. Cei care au fost la tribune ne-au încurajat. Nu ne-am simţit în deplasare. Nu înţelegem lipsa suporterilor. Suntem aceiaşi jucători care au bătut Chelsea şi au eliminat Ajax. E aceiaşi conducere şi sunt aceleaşi culori. Am schimbat o siglă pe piept şi nu mai suntem Steaua? Sperăm să se întoarcă la locul lor în peluză şi să ne susţină. Poate cu ajutorul lor nu se ajungea aici. Ar fi fost o presiune în plus şi am fi marcat, nu am fi lovit bara", a adăugat internaţionalul român.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑