Al treilea golgheter all-time! CR7 scrie istorie la Real. Recordurile "albilor" după victoria cu Elche



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Al treilea golgheter all-time! CR7 scrie istorie la Real. Recordurile

VIDEO Elche - Real 0-2. Echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat fără mari probleme duelul cu Elche, scor 2-0, iar Cristiano Ronaldo a izbutit să înscrie duminică seara, după trei meciuri la rând în care nu reușise să marcheze în La Liga.

Golul cu Elche nu va fi însă uitat prea curând de starul portughez și dintr-un alt motiv. Cu 290 de goluri, Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Santillana și este acum al treilea marcator din istoria Realului, fiind depășit doar de legendele Raul (323 de goluri) și Di Stefano (307 goluri).

Dacă Santillana, fost mare jucător al madrilenilor în perioada 1971-1988, a reușit să marcheze 290 de goluri în 645 de meciuri oficiale, Ronaldo a atins această performanță în numai 281 de partide jucate în tricoul lui Real.

></p><p>Titular cu Elche, <strong>Iker Casillas</strong> a ajuns la 328 de victorii în La Liga și este omul cu cele mai multe succese în campionat pentru Real, portarul depășindu-l astfel pe <strong>Raul</strong>, care a izbutit să câștige 327 de meciuri.</p><p><strong>Carlo Ancelotti</strong> a bifat jocul cu numărul 100 pe banca Realului, tehnicianul italian izbutind să câștige 78 dintre jocuri.</p><p>Este cea mai bună perioadă din cariera antrenorului. În acest interval, la <strong>Chelsea</strong> el a adunat 62 de victorii, la <strong>Juventus</strong> 52 de succese, în timp ce la<strong> Milan</strong> a avut 49 de meciuri câștigate.</p><p>În primele 100 de întâlniri la Barcelona, <strong>Josep Guardiola</strong> se poate lăuda doar cu 71 de succese. În rest, antrenorul de acum al lui Bayern a mai bifat 19 rezultate de egalitate și 10 înfrângeri.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑