Energia Târgu Jiu - CSM Oradea 89-74. Bătaie generală între jucători!



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Energia Târgu Jiu - CSM Oradea 89-74. Bătaie generală între jucători!

ÎN DIRECT la Digi Sport, Energia Târgu Jiu nu a strălucit în primele două sferturi ale meciului cu CSM Oradea.

Bihorenii au condus cu 22-16 după primul sfert și 40-33, la jumătatea meciului. În cea de-a treia parte, gorjenii, cu Darby în formă excelenta și marcator, în total, a 27 de puncte, au întors total soarta meciului. Energia a anulat rapid avantajul oaspeților și s-a distanțat confortabil până la finalul sfertului, când conducea cu 64-55.

CSM Oradea nu a mai avut puterea să revină, iar nervii au fost întinși la maximum. Cu mai puțin de două minute înainte de final, după o aruncare de trei puncte reușită de Karpelesz, Glyniadakis a acuzat o lovitură la nivelul feței și s-a repezit la Pantic, care a căzut pe parchet. În ajutorul pivotului orădenilor au sărit căpitanul Subotic, dar și ceilalți jucători ai oaspeților, iar încăierarea a devenit generală.

Spiritele s-au calmat după intervenția arbitrilor și antrenorilor. În urma incidentului, Subotic, Patic și Glyniadakis au fost eliminați, iar Aktas și Pașca au fost sancționați cu fault antisportiv. În final, Energia s-a impus cu 89-74 și rămâne în cursa pentru calificarea în playoff.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑