Fanii naționalei au decis: Florin Andone, titular! 85% din suporteri îl vor în primul 11 cu Insulele Feroe



 

**VIDEO** Fanii naționalei au decis: Florin Andone, titular! 85% din suporteri îl vor în primul 11 cu Insulele Feroe

Deși Cordoba a pierdut duminică, la Real Sociedad, al nouălea meci la rând în La Liga, Florin Andone a punctat din nou, înscriind singurul gol al echipei sale în înfrângerea cu 3-1. Atacantul român de 21 de ani a ajuns la 4 goluri în 11 partide jucate în La Liga, dintre care doar opt ca titular, și la 5 goluri în toate competițiile, pentru Cordoba.

Forma bună arătată de Andone la echipa de club i-a adus și prima convocare la naționala mare a României, pentru meciul cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016.

Meciul ”tricolorilor” este programat duminică 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro, imediat după terminarea meciului!

Florin Andone este unul dintre cei doar trei atacanți convocați de Iordănescu pentru acest meci, alături de Raul Rusescu și Claudiu Keșeru. Atacantul Cordobei ar putea bifa chiar de la debut prima titularizare în tricoul ”galben” al României.

Dacă e să dăm credit fanilor naționalei, așa ar trebui să se și întâmple la meciul cu Feroe. Într-un sondaj inițiat de digisport.ro, cu întrebarea ”Merită Florin Andone să fie titular cu Feroe, duminică?”, la care au votat peste 8.000 de persoane, majoritatea covârșitoare a participanților la chestionar a răspuns ”Da”.

Mai exact, aproape 85% dintre votanți au spus că Andone merită să fie titular în atacul naționalei în meciul cu Insulele Feroe, în timp ce doar 15% au fost de părere că tânărul atacant nu ar trebui titularizat.

Vezi mai jos rezultatele de până acum ale sondajului:

></strong></span></p><p><span style=Puteți vota în continuare în sondajul digisport.ro:

Vezi mai jos golul lui Andone cu Real Sociedad:


 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑