Florida Panthers îl vor urî până la moarte. INVOLUNTAR, le-a anulat un gol



Fază neobișnuită în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață pe celebra arenă Madison Square Garden. Unul dintre arbitrii meciului New York Rangers - Florida Panthers a respins pucul care se ducea spre gol în momentul, în care s-a pomenit pe linia porţii. Rangers a câştigat partida cu 4-2.

New York Rangers a condus cu 2-0 în repriza secundă a meciului de acasă cu Florida Panthers din NHL. Oaspeţii s-au aruncat în atac pentru a reduce din diferenţă şi au fost foarte aproape de a înscrie. Ghinionul lor a fost să fie chiar unul dintre arbitri, devenit involuntar un obstacol de netrecut pentru jucătorii lui Panthers.

El a venit mai aproape de poartă pentru a vedea cât mai bine faza, dar s-a întâmplat să respingă fără intenţie, chiar de pe linie, pucul trimis de atacantul finlandez al Floridei, Jussi Jokinen.

Florida Panthers nu a mai reușit să revină după acest episod şi a pierdut meciul cu New York Rangers cu 2-4.

Într-un alt duel, campiona în exerciţiu, Chicago Blackhawks, a pierdut fără drept de apel cu 2-6 partida de pe teren propriu cu liderul campionatușlui Dallas Stars. Oaspeţii au rezolvat meciul încă din prima repriză, câștigată cu 4-0.

Tot cu scorul de 6-2 a obţinut victoria vicecampioana ligii profesioniste nord-americane de hochei, Tampa Bay Lighting. Aceasta a învins-o pe terenul propriu pe Detroit Red Wings.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑