Ronaldo continuă războiul cu mass-media. ”Nu vorbesc până la finalul sezonului”



 

**VIDEO** Ronaldo continuă războiul cu mass-media. ”Nu vorbesc până la finalul sezonului”

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. Cristiano Ronaldo nu a avut prea multe realizări în timpul returului din sferturile UEFA Champions League, dar, a fost altruist la faza golului marcat de Chicharito Hernandez.

Vedeta grupării blanco s-a bucurat pentru că a contribuit decisiv la marcarea unicului gol al meciului, dar aceste sentimente nu le-a împărtășit mai apoi și cu reprezentanții mass-media.

Portughezul a trecut fără să-i privească pe jurnaliștii aflați la zona mixtă, care abia îl așteptau pentru a-i smulge o declarație. Ronaldo continuă astfel cruciada pe care o are cu mass-media încă din luna martie, după înfrângerea ”galacticilor”, pe propriul teren, în fața celor de la Schalke, scor 3-4.
Ronaldo a fost decisiv pentru Real și a marcat de două ori, pentru a anula în două rânduri avantajul luat de Schalke. La 2-2 și la 3-3 nu erau mari emoții pentru calificare, dar golul superb al lui Huntelaar (84) a propus un final de meci incendiar. Într-un cor de huiduieli, echipa gazdă a rezistat în cele din urmă și nu a mai primit gol. 

”Nu mai vreau să vorbesc. Nu voi vorbi cu presa până la finalul sezonului”, a spus Ronaldo la momentul respectiv. După acea înfrângere suferită în fața nemților, presa a criticat jocul madrilenilor.

Tragerea la sorți a semifinalelor UEFA Champions League, programată vineri, 24 aprilie, de la ora 13:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Toate informațiile vor fi redate în timp real și pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑