Chicharito a plâns pe bancă, după golul care a calificat-o pe Real în semifinalele UEFA Champions League



 

**VIDEO** Chicharito a plâns pe bancă, după golul care a calificat-o pe Real în semifinalele UEFA Champions League

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. ”Galacticii” au obținut calificarea în semifinalele UEFA Champions League grație golului marcat de Chicharito Hernandez, în minutul 88 al returului de pe ”Bernabeu”. Atacantul a fost apoi înlocuit și a început să plângă pe banca de rezerve.

Miza partidei de pe ”Santiago Bernabeu” a fost una imensă, mai ales pentru cei de la Real Madrid, care nu aveau voie să rateze calificarea pentru a nu compromite sezonul. În lipsa vedetelor din atac Gareth Bale şi Karim Benzema, antrenorul grupării blanco, Carlo Ancelotti, a mizat din primul minut pe Chicharito Hernandez.

Atacantul mexican a avut emoții mari iar acest lucru s-a văzut abia la final când a fost înlocuit. Faptul că nu marcase, până la meciul cu Atleti, niciun gol în tricoul lui Real Madrid în UEFA Champions League și că trecuseră aproape 900 de zile de la cea mai recentă reușită a sa în această competiție și-au pus amprenta pe psihicul său.

Însă, după golul marcat în minutul 88, cel care s-a dovedit extrem de important la final, pentru că a consfințit calificarea Realului, Chicharito s-a descărcat emoțional.

Tragerea la sorți a semifinalelor UEFA Champions League, programată vineri, 24 aprilie, de la ora 13:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Toate informațiile vor fi redate în timp real și pe digisport.ro și m.digisport.ro

Imediat cum a fost înlocuit, din cauza unor probleme musculare la pulpa piciorului drept, și a ajuns pe banca de rezerve, atacantul a izbucnit în plâns. Nu-i venea să creadă că este eroul ”galacticilor”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑