Dinamoviștii nu-și fac probleme: ”Vom fi primii care vor ieși din insolvență!”



 

**VIDEO** Dinamoviștii nu-și fac probleme: ”Vom fi primii care vor ieși din insolvență!”

VIDEO Petrolul - Dinamo 0-3. Roș-albii au câștigat fără drept de apel pe terenul ploieștenilor, după o partidă în care Mircea Rednic și-a permis să stea la lojă și nu pe bancă, deși nu era suspendat, iar Collins Fai a bătut un aut, după ce s-a dat peste cap.

La finalul partidei de pe ”Ilie Oană”, Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor, a explicat care este situația celor mai buni jucători din lot și ce șanse au aceștia de a se regăsi și în lotul pentru sezonul viitor. Acest aspect depinde însă și de răspunsul pe care Dinamo îl va primi săptămâna viitoare, legat de ieșirea din insolvență.

Deși unele surse ale digisport.ro susțin că lucrurile sunt departe de a fi limpezi în acest moment, Dinu Gheorghe, președintele clubului este optimist în privința viitorului echipei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Una este să joci pentru calificarea într-o cupă europeană și alta este să joci doar pentru campionat. Vom vedea pe 27 mai ce se va întâmpla, în funcție de răspuns ne vom face și strategia, dar avem speranțe că vom fi prima echipă care va ieși din insolvență”, a spus oficialul ”câinilor”.

Lucrurile sunt însă departe de a fi limpezi în acest moment. Conform unor surse Digi Sport, sunt şanse foarte mari ca instanţa să amâne din nou ori chiar să respingă cererea de ieşire din insolvenţă, câtă vreme ANAF a formulat o contestaţie legată de volumul creanţelor pe care gruparea din Ştefan cel Mare le are de rambursat la bugetul de stat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑