Şahtar Doneţk va juca toate meciurile de pe teren propriu la Lvov



 

Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon se mută la Lvov. Şahtar Doneţk va juca toate meciurile de pe teren propriu la Lvov, anunţul fiind făcut aseară de Il Luce imediat după ce "minerii" au cucerit Supercupa Ucrainei în faţa rivalei de moarte Dinamo Kiev cu 2-0.

Din cauza situaţiei tensionate şi a conflictelor din Doneţk, Şahtar este nevoită să joace partidele de acasă la Lvov.

"Avem aprobarea celor care conduc oraşul de a veni aici. Ne vom stabili baza la Kiev şi vom veni la fiecare meci pe care îl vom juca pe teren propriu la arena Lvov'', a declarat antrenorul Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu.

"Când vom fi în siguranţă la Doneţk, atunci vom juca acolo. Cu siguranţă, este foarte trist ce se întâmplă acolo. Îmi doresc să fie pace. Este cel mai important lucru'', a spus portarul ŞahtarAndriy Pyatov.

Şahtar Doneţk este imbatabilă în Supercupa Ucrainei. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a câştigat aseară pentru al treilea an la rând trofeul, de această dată în faţa lui Dinamo Kiev. Antrenorul român a cucerit trofeul cu numărul 20 din carieră cu gruparea din Doneţk.

Şahtar a decis soarta partidei în ultimele 15 minute ale Supercupei. Mai întâi Gladkii a deschis scorul după ce a umilit defensiva adversă, iar Marlos a stabilit rezultatul final în prelungiri.

Şahtar va juca următorul meci peste patru zile, cu Metalurg Zaporojie, în primul meci din noul sezon din Campionatul Ucrainei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑