Azi începe o nouă ediție din La Liga! Două meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la 20:00



023 августа 2014

**VIDEO** Azi începe o nouă ediție din La Liga! Două meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la 20:00

Malaga şi Athletic Bilbao vor avea onoare de a deschide sezonul din Primera Division sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2. 

Andaluzii se prezintă cu un antrenor nou, Javi Gracia, fost la Almeria şi Osasuna, şi cu un nou portar, Guillermo Ochoa, care i-a luat locul lui Willy Caballero, vândut la Manchester City.

De partea cealaltă, Malaga i-a pierdut şi pe Eliseu şi Jesus Gamez din echipa cu care atingea sferturile UEFA Champions League, în 2013. Bascii de la Bilbao visează la grupele Ligii după egalul de la Napoli din turul play-off-ului. Şi asta deşi n-au cumpărat niciun jucător în schimbul lui Ander Herrera, vândut la Manchester United pentru 37 de milioane de euro. 

Partida dintre Malaga și Bilbao va fi urmată de întâlnirea dintre Sevilla și Valencia.

Primii continuă să vândă în Premier League. După Alberto Moreno, plecat la Liverpool, Federico Fazio va ajunge la Tottenham, în schimbul a zece milioane de euro.

La echipa lui Unai Emery poate debuta argentinianul Banega, transferat chiar de la adversara Valencia, care are din luna mai un nou patron: singaporezul Peter Lim, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de euro.

Sevilla - Valencia se joacă în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la ora 22:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑