Steaua a pus în vânzare 2.200 de bilete pentru returul cu Ludogorets



023 августа 2014

 

**VIDEO** Steaua a pus în vânzare 2.200 de bilete pentru returul cu Ludogorets

Conducerea Stelei a primit în cursul după-amiezii de vineri cele 2.200 care li se cuveneau din partea bulgarilor de la Ludogorets, în condițiile în care capacitatea stadionului Vasil Levski din capitala țării de la sud de Dunăre este de 44.000 de locuri.

Acestea au fost scoase la vânzare sâmbătă dimineață la casele stadionului din Ghencea la un preț de 24 de lei, dar primele ore de la începutul comercializării tichetelor n-au mers așa cum s-ar fi așteptat vânzătorii.

“Nu au aflat încă suporterii că se vând, dar sigur le vom da pe toate. Este interes mare, zilele trecute ne-au tot chestionat când vin biletele, doar că nu știam exact.”, a declarat unul dintre casieri.

Totuși, Steaua va fi susținută în intenția sa de a ajunge în grupele Champions League de mult mai mulți fani. Asta deoarece la meci vor asista și mulți suporteri ai celor de la ȚSKA Sofia, grupare înfrățită cu roș-albaștrii, precum și reprezentanți ai sârbilor de la Partizan Belgrad, echipă care se află în aceleași raporturi cu bucureștenii.  

Returul Ludogorets - Steaua va avea loc miercuri, 27 august, de la ora 21:45, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑