Isăilă va menaja titularii cu Rapid! Fatai, Budescu, Enache și Laban, pe bancă



023 августа 2014

Isăilă va menaja titularii cu Rapid! **Fatai, Budescu, Enache și Laban,** pe bancă

Astra a dat lovitura play-off-ului de calificare în grupele Europa League, după ce formația antrenată de Daniel Isăilă a trecut cu scorul de 2-1, în deplasare, de mult mai titrata Olympique Lyon (VIDEO&DETALII AICI).

Dacă înaintea acestui rezultat giurgiuvenii erau creditați cu șanse minime să meargă mai departe, în prezent lucrurile s-u schimbat. La fel și strategia conducătorilor Astrei, care au decis să facă totul pentru a valorifica rezultatul înregistrat în Franța și să forțeze o spectaculoasă calificare în grupele Europa League.

Ca atare, cei mai importanți jucători ai lui Isăilă urmează să fie menajați la meciul pe care Astra îl va susține duminică, împotriva Rapidului, în cadrul Ligii I. Fatai, Budescu, Enache și Laban vor sta cel mult pe banca de rezerve pentru a se evita nedorite accidentări, în schimb urmând să apară pe gazonul din Giulești jucători precum De Amorim, Bukari, Cristescu și Rus.  

O surpriză ar putea fi și debutul lui Elliot Grandin, a cărui carte verde a sosit. Acesta se află însă în continuare în urmă din punct de vedere fizic, așa că nu se pune problema să joace mai mult de o repriză în acest moment.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑