Zenit a început excelent aventura în grupele Ligii Campionilor



023 сентября 2014

17.09.2014 19:15

Zenit St.Petersburg a început excelent aventura în grupele Ligii Campionilor şi a învins aseară, la Lisabona, cu 2 la 0, formaţia Benfica. Înainte de acest meci, echipa din Portugalia nu a pierdut 51 de partide jucate pe teren propriu în toate competiţiile.

Zenit a ajuns în avantaj în minutul 5 al meciului. Vedeta formaţiei ruse, Hulk, a înscris pentru 1 la 0. Puţin mai târziu, lucrurile s-au complicat şi mai mult pentru Benfica. Portarul lusitanilor, Artur, a fost eliminat după ce l-a faultat pe Danny. Zenit a câştigat cu 2 la 0, după ce Axel Witsel a marcat împotriva fostei sale echipe în minutul 22.

Într-o altă partidă din grupa C, Monaco a învins la limită, cu 1 la 0, Bayer Leverkusen.
Câştigătoarea Ligii Campionilor din sezonul trecut, Real Madrid, a făcut spectacol în prima partidă din faza grupelor. Galacticii au spulberat cu 5 la 1 formaţia din Elveţia, FC Basel. Real a rezolvat meciul încă din prima repriză, când a condus cu 4 la 1, iar Karim Benzema a stabilit rezultatul final iar în partea secundă.

În urma acestei victorii, Real a devenit prima echipă, care a marcat o mie de goluri în cupele europene. O adevărată dramă a trăit aseară Lugodorets Razgrad. Bulgarii au fost aproape de un egal în meciul din deplasare cu Liverpool, după ce au marcat în ultimul minut. În prelungiri, o simplă neînţelegere între portar şi unul dintre fundaşi a dus la un penalty, care a fost transormat de căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard. Cormoranii s-au impus cu 2 la 1.

În această seară, Canal 3 va transmite în direct o altă partidă din Liga Campionilor. Începând cu ora 21 şi 45 de minute, veţi putea urmări duelul de la Munchen dintre Bayern şi Manchester City.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑