Stoian a marcat un super gol pentru Crotone, în victoria cu Bari. Pușcaș și Rada au jucat și ei



023 сентября 2015

 

**VIDEO** Stoian a marcat un super gol pentru Crotone, în victoria cu Bari. Pușcaș și Rada au jucat și ei

Adrian Stoian a fost unul dintre oamenii importanți ai lui Crotone, marți seara, în etapa a patra din Serie B, românul înscriind un super gol în victoria echipei sale, 4-1, cu Bari. George Pușcaș și Ionuț Rada au jucat și ei, pentru învinși.

Croteone a deschis scorul repede pe Stadio Ezio Scida, Mamadou Tounkara înscriind încă din minutul 2. Apoi, în minutul 21, a marcat Stoian, care a primit o minge în partea stângă, la 35 de metri de poartă, a intrat în centru și apoi a șutat de la 25 de metri, direct în plasa laterală, la colțul lung.

A fost prima reușită a sezonului pentru atacantul român în vârstă de 24 de ani care anul trecut a jucat și la Bari. La pauză, antrenorul Ivan Juric l-a schimbat pe Stoian cu Barberis, românul acuzând o ușoară accidentare. Chiar dacă n-a jucat decât 45 de minute, Stoian a fost ales în echipa etapei din Serie B.

Bari a redus din diferență prin Sansone, în minutul 26, dar Salzano, minutul 60, din penalty, și Budimir, în minutul 75, au stabilit scorul final, 4-1.

George Pușcaș a fost titular la Bari, dar a ieșit în minutul 57, în vreme ce Ionuț Rada a fost pe teren din minutul 63, când l-a înlocuit pe Del Grosso. Din minutul 58, Bari a jucat în zece, Contini fiind eliminat.

Crotone a urcat pe locul 5 în clasament, cu 7 puncte, 5 mai puține față de lider, Livorno, în vreme ce Bari e pe 12, cu 5 puncte.

VIDEO REZUMAT CROTONE – BARI 4-1 (Golul lui Stoian la min. 1:32)

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑