Argăseală e sigur că Steaua va prelungi contractele scadente în vară: "Vor fi aici și în anii următori"



 

**VIDEO** Argăseală e sigur că Steaua va prelungi contractele scadente în vară:

Fanii Stelei se tem că mai mulți jucători importanți ai echipei, precum Latovlevici, Prepeliță, Sânmărtean, Arlauskis sau Szukala vor pleca gratis vara viitoare, când le vor expira angajamentele din Ghencea. Dar președintele Valeriu Argăseală dă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

La finalul partidei cu FC Brașov (2-0 VIDEO), oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre jucătorii care se află la final de contract, fără să facă referire la vreunul în mod deosebit. Argăseală e sigur că vedetele din lotul lui Gâlcă nu vor pleca la alte echipe din 2015.

"E normal să apară tot felul de nume, pentru că până la urmă oamenii se gândesc în funcție de zvonurile care apar, că jucătorii de la Steaua nu își mai prelungesc contractele, că jucătorii or să aștepte până la sfârșitul acestui tur...

Evident că încep să apară speculații, dar eu vă spun că nu există niciun fel de discuție legată de numele care apar în ziare. Toți jucătorii care sunt la sfârșit de contract în vara vor fi în discuții pentru prelungirea contractelor și în anii următori", a spus Argăseală.

1. Claudiu Keșeru - 400.000 de euro pe sezon

2. Lucian Sânmărtean - 300.000 de euro pe sezon

3. Fernando Varela - 240.000 de euro pe sezon

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑