Un spaniol a câștigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Rusiei la patinaj artistic



foto: www.youtube.com

Patinatorul din Spania, Javier Hernandez a câştigat Cupa Rusiei la patinaj artistic. El şi-a asigurat victoria după o evoluţie formidabilă în programul scurt. Concursul feminin a fost câştigat de Elena Rodionova.

Spaniolul Javier Fernandez a câștigat pentru al doilea an consecutiv proba masculină din cadrul concursului de patinaj artistic Cupa Rusiei. Sportivul iberic s-a impus la Moscova cu un total de 271 de puncte.

Fernandez s-a clasat pe locul doi la programul liber, dar a fost primul la programul scurt. Podiumul probei masculine a fost completat de rusul Adian Pitkeev şi Ross Miner, din Statele Unite.

Competiţia feminină a fost dominată de sportivele din Rusia. Elena Rodionova s-a clasat pe primul loc, acumulând în total 211 puncte. Podiumul a fost completat de Evghenia Medvedeva şi Adelina Sotnikova.

În proba de dans, victoria a revenit perechii din Canada, Kaitlyn Weaver/Andrew Poje, care au obținut 174 de puncte. Ei i-au devansat pe italienii Anna Cappellini şi Luca Lanotte. Perechea rusă formată din Victoria Sinitsina/ Nikita Kaţalapov a cucerit medaliile de bronz.

La proba perechi cei mai buni au fost Ksenia Stolbova şi Fiodor Klimov, din Rusia. Următoarea competiţie din circuit va avea loc la Budapesta. Turneul se va desfăşura în perioada 27-29 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑