Bucurie alb-roşie! Jucătorii au sărbătorit alături de fani primul succes în derby după 4 ani și jumătate



 

**VIDEO** Bucurie alb-roşie! Jucătorii au sărbătorit alături de fani primul succes în derby după 4 ani și jumătate

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Peste 10.000 de suporteri ai roș-albilor (mai exact 10.480) n-au ținut cont de ploaia torențială și au fost prezenți duminică seară în tribunele Stadionului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” pentru a-și susține favoriții.

Chiar dacă nu au mai apelat la clasicele torțe și fumigene, în semn de respect față de victimele din clubul ”Colectiv”, suporterii ”câinilor” au cântat tot meciul și au creat o atmosferă de meci mare.

Imediat cum arbitrul Cristi Balaj a fluierat finalul meciului, cel care a consfințit prima victorie a lui Dinamo în fața Stelei după patru ani și jumătate, elevii lui Mircea Rednic au declanșat fiesta.

După ce s-au reunit într-o horă la mijlocul terenului, jucătorii s-au îndreptat spre Peluza ”Cătălin Hîldan”, acolo unde au cântat alături de suporteri. Nedelcearu a fost chemat la un moment dat chiar în mijlocul peluzei, dar a revenit rapid pe pistă, după care a fluturat un mare steag pe care era imprimat chipul ”Unicului Căpitan”.

Bucuria fotbaliștilor a continuat și în vestiar, acolo unde câștigătorii din derby s-au și fotografiat. Cosmin Matei, marele absent al meciului, și-a felicitat și el colegii pentru succesul din fața Stelei.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑