Explicațiile antrenorului Stelei: ”Ei au schimbat un vârf cu un alt vârf, noi am avut 4 jucători lipsiți de experiență!”



**Explicațiile antrenorului Stelei:** ”Ei au schimbat un vârf cu un alt vârf, noi am avut 4 jucători lipsiți de experiență!”

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Ionuț Negoiță, finanțatorul roș-albilor, a dezvăluit, la finalul partidei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, faptul că Gigi Becali în urmă cu ceva timp i-a transmis să se lase de fotbal pentru că nu are nicio șansă în fața lui.

Declarația lui Dumitru Dumitriu, de la conferința de presă de după marele derby, lasă de înțeles că, cel puțin pentru moment, Negoiță a câștigat un prim duel în fața lui Becali.

Antrenorul din acte al Stelei a identificat o cauză ce a dus la prima victorie a roș-albilor în fața rivalilor după o pauză de patru ani și jumătate.

”E greu să câștigi un meci contra echipei Dinamo, când Dinamo schimbă un vârf cu un alt vârf iar noi am introdus în teren trei jucători neexperimentați, mai bine zis patru.

Ne era foarte greu să ne impunem cu acești jucători neexperimentați. În plus, a mai contat și o atitudine care nu ar trebui să existe când joci un derby de o asemenea factură”, a spus Dumitriu.

Antrenorul roș-albaștrilor crede că meciul cu Astra reprezintă un bun prilej pentru jucători de a demonstra că eșecul cu Dinamo a fost cauzat unui simplu accident.

”Ar trebui rapid să strângem rândurile înainte de etapa viitoare, când avem un joc la fel de delicat, cu Astra, pe terenul propriu, între ghilimele, și să reparăm ce am stricat cu Dinamo”, a conchis Dumitriu.

Steaua a avut nu mai puțin de șapte absenți pentru meciul cu Dinamo. Kharja, Hamroun, Papp, Muniru și Cojocaru au fost accidentați în timp ce Chipciu și Tahar au fost suspendați. 

Fotbaliști neexperimentați la care s-a referit Dumitriu sunt Tudorie, care a jucat titular și mijlocaș stânga, deși el este atacant, Enceanu, Onțel și Mihalcea, care au intrat după pauză. În schimb, Rednic s-a dovedit extrem de inspirat la schimbări.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑