Gol spectaculos marcat de Neymar la un meci caritabil din Brazilia



023 декабря 2014

 

**VIDEO** Gol spectaculos marcat de Neymar la un meci caritabil din Brazilia

Neymar a făcut spectacol într-un meci caritabil disputat la Jundiai (statul Sao Paulo), conducându-şi echipa la victorie în faţa unei formaţii conduse de Nene, fostul jucător al lui Paris Saint-Germain, organizatorul evenimentului.

"Prietenii lui Neymar", echipa al cărei căpitan a fost chiar starul brazilian, s-a impus cu 5-4 în faţa "Prietenilor lui Nene", partida fiind urmărită de 12.000 de spectatori, în ciuda ploii intense care a căzut pe parcursul jocului.

Neymar şi-a delectat fanii cu tehnica sa impecabilă, reuşind să înscrie unul dintre golurile echipei sale, la capătul unei faze spectaculoase. Ceilalţi marcatori au fost actorul Cairo Castro, Marcos Aurelio, Kaka şi Wanger Ribeiro, ultimul fiind chiar impresarul jucătorului Barcelonei.

Nene a reuşit la rândul său o dublă pentru formaţia sa, care a mai punctat de două ori prin Falcao, starul fotbalului în sală din Brazilia, şi Felipe Massa, cunoscutul pilot de Formula 1. Kaka a disputat cu această ocazie ultimul său meci în Brazilia, înainte plecării în Statele Unite, unde îşi va continua cariera la formaţia Orlando City.

Din echipa lui Neymar au mai făcut parte, de asemenea, Taison, elevul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, Fabiano şi Denilson, în timp din echipa lui Nene a făcut parte şi Lucas Moura, jucătorul campioanei Franţei, Paris Saint-Germain.

AGERPRES


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑