Hirscher, aproape să fie lovit de o dronă: "Asta nu poate să se mai întâmple"



023 декабря 2015

**VIDEO** Hirscher, aproape să fie lovit de o dronă:

O dronă cu o cameră video a căzut pe pârtia de la Madonna Di Campiglio (Italia), unde se desfăşura o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale, aparatul fiind foarte aproape să-l lovească pe schiorul austriac Marcel Hirscher, aflat în plină evoluţie.

În timpul manşei secunde a probei, drona, de dimensiuni apreciabile, a căzut la mică distanţă în spatele cvadruplului campion mondial, pe trasa de coborâre a acestuia. Probabil, dacă Hirscher ar fi fost mai lent cu câteva fracţiuni de secundă, aparatul l-ar fi lovit pe schiorul în vârstă de 26 de ani.

"Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple. Putea fi o accidentare serioasă", a declarat Hirscher, de patru ori câştigător al Cupei Mondiale.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Ceva mai liniştit după probă, austriacul a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare drona căzută în spatele lui, schiorul comentând cu umor: "Trafic aerian aglomerat în Italia".

În ciuda acestui incident, Hirscher a terminat pe locul 2 proba de slalom de la Madonna Di Campiglio, la o secundă şi 25 de sutimi după norvegianul Henrik Kristoffersen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑