Saint-Etienne, "victima preferată" a lui Ibrahimovic. Derby-ul etapei din Ligue 1, la Digi Sport



**VIDEO** Saint-Etienne,

PSG n-a convins în primele 21 de etape din Ligue 1, iar echipa lui Laurent Blanc este doar pe locul al treilea în campionat, la patru puncte în spatele liderului Lyon.

Duminică seara, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, PSG are o misiune extrem de grea pe terenul celor de la Saint-Etienne, în cel mai tare meci al etapei cu numărul 22 din Ligue 1. Cu toate acestea, parizienii speră la un rezultat pozitiv, mai ales că Zlatan Ibrahimovic își va întâlni "victima preferată" din Franța.

De când a ajuns la PSG, în 2012, Ibrahimovic a înscris nu mai puțin de 7 goluri împotriva lui Saint-Etienne, în toate competițiile.

VIDEO Saint-Etienne - PSG 0-1. Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sferturile Cupei Ligii Franței, iar Zlatan Ibrahimovic a fost decisiv. Atacantul suedez a adus victoria echipei sale în minutul 72, reușind unicul gol al meciului.

VIDEO PSG - Saint-Etienne 5-0. În meciul din tur, PSG s-a impus de o manieră categorică, 5-0, Ibrahimovic izbutind atunci o triplă în poarta apărată de Ruffier.

6 este numărul golurilor izbutite de suedez cu Bastia, Nantes, Marseille și Nice

Saint-Etienne - PSG este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, ora 22:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro! 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑