N'Doye nu trădează și ar refuza din nou Steaua: "Nu ești fotbalist dacă nu vrei să joci la Dinamo!"



 

**VIDEO** N'Doye nu trădează și ar refuza din nou Steaua:

Transferul lui Gabi Tamaş la Steaua i-a pus pe jar şi pe foştii dinamovişti. Deşi a jucat doar un sezon în Ştefan cel Mare, senegalezul Ousmane N'Doye (36 de ani) s-a ataşat de club şi nici nu vrea să audă de rivala din Ghencea.

La plecarea în cantonament cu ASA Târgu Mureș, N'Doye, jucător care ar putea reveni la Dinamo din vară, a declarat: "Nu, eu nu, dacă vrei să mai rămânem la televizor. Așa că nu îmi vorbești de Steaua. Să îmi spui mai bine de Târgu Mureș sau Dinamo".

Legat de Tamaș, N'Doye a adăugat: "Asta e viața, fiecare face ce poate. Dar eu niciodată, am zis, de mult, am avut ofertă de patru ori, dar niciodată nu am vrut!"

Odată cu Daniel Stanciu, Dinamo a încercat să-l ia de la Târgu Mureş şi pe N'Doye. A reuşit însă doar transferul lui Henrique. Senegalezul in varsta de 36 de ani mai are 6 luni contract cu ASA Târgu Mureș. Întrebat dacă nu și-ar dori să revină la Dinamo, mijlocașul a spus:

"Zi și mie un fotbalist din campionatul nostru care să nu vrea să joace la Dinamo! Înseamnă că nu ești fotbalist. Un fotbalist trebuie să viseze să joace la o echipă mare, nu?".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑