Ze Maria, după succesul 200 în Liga I al Ceahlăului: "Ne aşteaptă 11 finale. Avem speranţe"



 

**VIDEO** Ze Maria, după succesul 200 în Liga I al Ceahlăului:

VIDEO. Concordia - Ceahlăul 0-1. Revenirea pe bancă a lui Marius Şumudică, după suspendare, a coincis cu primul eşec al Chiajnei după opt meciuri. A fost a patra înfrângere pe teren propriu pentru ilfoveni în acest sezon. Echipa din Chiajna rămâne la două puncte deasupra primului loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş.

"Acest eşec a fost o pură întâmplare, dar cred eu că dacă ar fi el ferm convins că, dacă e în tribună, câştigăm, ar sta numai în tribună. E doar o pură întâmplare. Ne-a ajutat, ne-a dat tot timpul imboldul ăsta să atacăm şi am făcut-o, dar pur şi simplu, cum am spus, nu a vrut să intre mingea în poartă", a declarat Florin Lovin.

"Păi ce să fac, să stau în tribună, de-acum încolo, atunci? A fost cu ghinion revenirea mea. Am mai stat pe bancă şi am câştigat, nu asta e problema", a specificat şi tehnicianul.

Aflaţi la victoria cu numărul 200 în istorie pe prima scenă, nemţenii au prins curaj. Pentru moldoveni, ajunşi la 19 puncte, urmează meciuri cu contracandidate la menţinerea în Liga 1.

"Speranţele sunt multe. Avem 11 finale de jucat, 11 partide dificile, contra unor echipe care sunt aproape de noi în clasament", a comentat Ze Maria, care a fost completat de Rodrigues, marcatorul golului. "Nu cred că sunt erou. Sunt doar încă un jucător care dă sută la sută. Cum am spus, toată echipa a jucat foarte bine şi acum ne luptăm să ieşim din această situaţie".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑