Dispozitie buna pentru portarul nationalei Moldovei, Nicolae Calancea, inaintea duelului de vineri in fata Suediei




Aseara Calancea si-a pastrat poarta intacta in partida in fata Concordiei, iar echipa sa, Ceahlaul, a invins cu 1 la 0. Totusi formatia din Piatra Neamt se lupta ca sa iasa din zona retrogradarii.


Ceahlaul a oferit aseara surpriza si s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna obtinand 3 puncte vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii. Marcator etapa trecuta cu Dinamo, portughezul Ricardo Alves putea deschide scorul pentru gazde in minutul 14, dar portarul nationalei Moldova, Nicolae Calancea s-a opus bine. Fara victorie in Liga Intai, in ultimele 16 meciuri, Ceahlaul a dat lovitura si a marcat peste 3 minute, prin brazilianul Rodrigues. 

 

In continuare Concordia a fost cea mai periculoasa, insa evolutia excelenta a lui Calancea a facut ca scorul pe tabela sa ramana neschimbat. Rand pe rand, Alves, Lovin, Boldrin si apoi Purece nu l-au putut invinge pe goalkeeperul nostru. Chiar daca Ceahlaul a jucat in ultimele 14 minute in inferioritate, dupa eliminarea lui Gorea, jucatorii lui Ze Maria au rezistat pana la final si s-au impus cu 1 la 0, acesta fiind al patrulea succes al nemtenilor in acest sezon. Tot aseara intr-un alt meci, CSMS Iasi a trecut cu 2 la 0 de Universitatea Craiova. La gazde, moldoveanul de 17 ani, Alexandru Boiciuc a fost doar rezerva. Dupa acest succes echipa din Iasi a acumulat 28 de puncte si ocupa locul 9 in campionatul Romaniei. Lider in Liga Intai este Steaua Bucuresti care are 53 de puncte dupa 23 de etape. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑