Lupta pentru play-off, tot mai incinsa. Echipele Chicago si Memphis s-au calificat in faza eliminatorie a ligii nord-americane de baschet




In acelasi timp, una din vedetele competitiei, James Harden a facut un nou meci fabulos.


Chicago, echipa care ultima data a fost campioana NBA in anul 1998, cand pentru Bulls inca juca legendarul Michael Jordan, vrea sa readuca anii de glorie. In ultimul meci, formatia din statul Illinois a primit vizita celor de la Charlotte si lucrurile nu stateau prea bine pentru gazde. La pauza mare, Hornets conducea cu 49 la 48. In repriza a 3-a au iesit la rampa stranierii lui Chicago. Muntenegreanul Nicola Mirotic si spaniolul Pau Gasol au jucat magic si pana la finalul partidei au acumulat impreuna 55 de puncte. Chicago a castigat cu 98 la 86 duelul cu Charlotte. 

 

Chicago si-a asigurat, astfel, un loc in faza eliminatorie a ligii nord-americane de baschet. Totodata, in play-off s-a calificat si Memhpis Grizzlies. Aceasta a batut formatia New York Knicks, scor 103 la 82. 

 

Foarte aproape de obtinerea biletului in play-off este si Houston. Cu James Harden in mare forma, echipa a invins-o in deplasare pe Indiana, scor 110 la 100. Harden a fost din nou splendid, cu 44 de puncte acumulate. 

 

Zilele trecute, in faza eliminatorie din NBA s-au calificat Atlanta, Cleveland si Golden State. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑