Vrea sa cucereasca trofeul. Luptatorul moldovean Pavel Voronin ataca centura de campion la un turneu de K1 din Italia




Luptatorul moldovean Pavel Voronin ataca centura de campion la un turneu de K1 din Italia. El va participa intr-o piramida si se declara foarte hotarat sa aduca marele trofeu acasa.

 

Pavel Voronin va lupta pe 28 martie la un turneu de K1, in orasul Verona din Italia. Competitia denumita “Facta Non Verba” va pune la bataie centura de campion in categoria de 93 de kilograme. Pavel Voronin va participa intr-o piramida de 4 si ii va avea ca adversari pe luptatorii italieni Antonio Copeta, Francesco Xhaja si Ivan Daili.

 

Pavel VORONIN, LUPTATOR K1: “Toti moldovenii care sunt in Italia sa vina sa ma sustina, sa ma simt ca acasa si sa demonstrez ca intradevar Republica  Moldova are sportivi de calitate inalta. Vreau foarte mult sa castig si sa aduc centura acasa. ”

 

Intre timp si Denis Apavaloaie a anuntat ca revine in luptele profesioniste.

 

Denis APAVALOAIE, LUPTATOR K1: “Sunt pregatit la 100 de % poate chiar si mai mult. Cred ca voi arata o lupta foarte buna si foarte interesanta, la maxim. Este o sansa foarte buna sa ma intorc in sportul cel mare, in sportul profesionist. ”

 

Dupa o serie de infrangeri suferite, Denis Apavaloaie a luat o pauza de un an si acum este gata sa revina in ring. La gala KOK de pe 4 aprilie de la Chisinau, Apavaloaie se va lupta cu azerul Ruslan Cobzev, in lupta de rezerva la categoria de 85 de kilograme. Initial, Denis Apavaloaie trebuia sa se bata cu un alt sportiv din Azerbaidjan, Samir Cazimov, insa acesta s-a accidentat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑