Fanii Stelei au scăpat ieftin cu Tănase. Duckadam reacționa violent, pe vremuri: "L-am strâns de gât!"



 

**VIDEO** Fanii Stelei au scăpat ieftin cu Tănase. Duckadam reacționa violent, pe vremuri:  

VIDEO Steaua - Viitorul 4-1. Căpitanul Stelei, Cristian Tănase, a fost implicat într-un conflict cu o parte din fanii campioanei, la ultimul meci de pe teren propriu, câștigat cu Viitorul, în care a marcat și două goluri.

Decarul este apărat de președintele de imaginine al clubului, Helmuth Duckadam, care îl înțelege pe deplin și spune că Tănase nu ar trebui pus la zid din cauza acelui gest. Fostul portar a trăit și el un astfel de episod, pe când apăra în Divizia C, la CSM Arad, însă el nu a scuipat, ca Tănase, ci a sărit gardul pentru a-i aplica o corecție fizică unei persoane care l-a contestat și l-a înjurat un meci întreg.

Oficialul stelist nu crede că Tănase ar scăpa de tratamentul venit din partea suporterilor, dacă antrenorul i-ar lua banderola

"Nu sunt de acord cu gestul lui Tănase, dar în viață sunt momente în care nu mai reziști și ai o explozie de nervi. E un jucător de bază și, din păcate, în ultimii ani, cred că a fost cel mai înjurat jucător al Stelei, undeva pe nedrept. Cred că nu ar trebui să-l facem în toate felurile pe Tănase, pentru că el chiar nu merită, și-a cerut și scuze. Nu are nicio legătură cu banderola. Dacă i-o dai lui Chipciu, Tănase va fi în continuare înjurat.", a declarat Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Fostul portar a povestit și episodul asemănător pe care l-a trăit pe când juca în Arad, încheiat mai violent decât cel în care a fost implicat Tănase.

"Jucam în Divizia C, la CSM Arad și abia promovasem. La un meci, după gardul din spatele porții, stătea un om bine îmbrăcat, care m-a înjurat tot meciul. S-a pus în spatele porții și m-a înjurat de toate neamurile mele, un meci întreg. La un moment dat, nu mai reziști, oricât de calm vrei să pari. Am rezistat tot meciul, dar în momentul în care arbitrul a fluierat finalul, am sărit gardul și l-am strâns de gât! De cele mai multe ori m-am abținut, dar sunt momente în care chiar îți scapă de sub control un anumit gest.", a mai spus președintele de imagine al Stelei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑