Preşedintele clubului Dacia, Ruslan Kmit, oferă primele declarații în dosarul mitei în fotbal



Foto: plus.google.com

Preşedintele clubului Dacia, Ruslan Kmit, eliberat luni din arest, a oferit noi detalii în dosarul iniţiat de procurorii anticorupţie pentru spălare de bani, dare de mită şi manipularea unui eveniment sportiv. El susţine că a primit o scrisoare de la proprietarul unei case de pariuri, care i-ar fi propus o colaborare

Ruslan Kmit, preşedintele clubului Dacia Chişinău, susţine că înaintea meciului cu Dinamo-Auto, doi cetăţeni din Singapore i-au transmis o scrisoare din partea unui proprietar al unei case de pariuri. Acesta i-ar fi propus o colaborare.

"Ei au adus o scrisoare la oficiul nostru, în care erau indicate mai multe numere de telefon şi şi-au exprimat dorinţa de a lua legătura cu mine sau cu domnul Şişhanov. În acea zi, eu l-am contactat pe preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu. Întâlnirea a avut loc a doua zi dimineaţă", a spus preşedintele FC Dacia Chişinău, Ruslan Kmit.

Şeful federaţiei de fotbal, Pavel Cebanu, nu a comentat deocamdată situaţia.

Potrivit CNA, cei doi cetăţeni din Singapore intenţionau să mituiască cu 50 de mii de dolari oficialii federaţiei de fotbal, antrenorul şi jucătorii naţionalei de tineret pentru ca Moldova să piardă meciul cu Belgia din preliminariile Campionatului European din 2017.

Ca urmare, cei doi au fost reţinuţi pentru 30 de zile de către ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, străinii riscă până la 10 ani de închisoare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑