Pustai e criticat după ce i-a luat banderola lui Pancu: "O mare greşeală. Trebuia să aibă grijă de el"



 

**VIDEO** Pustai e criticat după ce i-a luat banderola lui Pancu:

Rapid a reuşit, în doar 6 etape, să egaleze numărul de puncte obţinute în întreg turul de campionat. Salvarea de la retrogradare rămâne, însă, o mare incertitudine.

Trei puncte îi mai despart pe alb-vişinii de locurile care asigură prezenţa, şi în sezonul viitor, în Liga 1. Dumitru Dragomir nu priveşte cu ochi buni îndeplinirea obiectivului echipei din Grant.

"Eu cred că nu se salvează, dar Rapid e o echipă frumoasă, cu o galerie absolut frumoasă. Chiar şi când mă înjurau pe mine îi iubeam", a declarat fostul preşedinte al LPF.

"Eu sper să-şi revină până la capăt, să rămână în Liga 1. Nu am văzut decât rezultatele şi, în mare măsură m-au surprins. Foarte multă lume nu se aştepta să îşi revină", a adăugat Răzvan Raţ, cel gare a evoluat în tricoul bucureştenilor în perioada 1998-2003.

Daniel Pancu nu a mai fost considerat de Cristi Pustai ca primã opţiune pentru postura de căpitan. Ca urmare, jucătorul de 37 de ani, câştigător al titlului în 1999, a decis să refuze purtarea banderolei.

"A fost o mare greşeală din partea antrenorului. Acestea sunt greşeli impardonabile. Când ai câte unul ca Pancu la echipă, ai grija de el, tu îl bibileşti. Îl mângâi, ai nevoie de el", a încheiat Dragomir.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑