Dnepr - FC Bruges 1-0. Prima semifinală în Europa a echipei ucrainene



**Dnepr - FC Bruges 1-0.** Prima semifinală în Europa a echipei ucrainene

Dnepr s-a calificat în semifinalele Europa League. La Kiev, ucrainenii au învins-o cu 1-0 pe FC Bruges și, după 0-0 în tur, și-au asigurat prezența în penultimul act al competiției. E prima semifinală de cupă europeană din istoria clubului la care evoluează românul Alexandru Vlad.

Pentru prima oară în istorie, ucrainenii de la Dnepr vor juca în semifinalele unei competiții europene. Trupa lui Markevych a eliminat echipa lui Preud'homme, FC Bruges, care a suferit primul eșec în acest sezon continental. Belgienii, neînvinși în precedentele 15 meciuri din UEFA Europa League, au fost de nerecunoscut la Kiev și nu au tras nici măcar un șut pe poartă!

Seleznyov (31) și Chebaryachko (45) au semnat ocaziile gazdelor în prima repriză, cu lovituri de cap care au ocolit poarta lui Ryan. Jocul monoton l-a scos din ritm și pe arbitrul Undiano Mallenco. Spaniolul a fluierat finalul primei părți cu 30 de secunde mai devreme. Imediat după reluare, Konoplyanka a fost blocat in extremis de Ryan (48) după o pasă a lui Rotan - fază după care nu s-a dictat însă corner.

Același Ruslan Rotan a pasat decisiv în minutul 82, când execuția deviată a rezervei Shakov a semnat calificarea lui Dnepr. Ucrainenii au bifat al patrulea succes european consecutiv pe teren propriu fără gol primit și își vor afla adversara din semifinale astăzi, la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑