Anaheim Ducks, prima echipă din NHL calificată în sferturile Cupei Stanley



 

Anaheim Ducks continuă să facă furori în acest an în Liga Nord-Americană de hochei. După ce a câştigat Conferinţa de Vest, formaţia din California a devenit prima echipă calificată în sferturile Cupei Stanley.

Anaheim Ducks a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa formaţiei Winnipeg Jets în optimile play-off-ului din Liga Nord-Americană de hochei.

Ducks a învins în deplasare cu scorul de 5-2. După primele două perioade, oaspeţii conduceau cu 2-1, iar în ultima parte a meciului au mai înscris de trei ori. Kesler a reuşit dubla, iar Vatanen a marcat o dată. Al doilea gol al formaţiei Winnipeg a fost înscris de Stuart.

Anaheim Ducks conduce la general cu 4-0 formaţia Winnipeg Jets şi este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Stanley.

Formaţia New York Rangers este la un pas de a ajunge şi ea în sferturi. Ranger a învins după prelungiri formaţia Pittsburg Penguins cu scorul de 2-1 şi la general conduce cu 3-1. Formaţia din New York mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în sferturi.

Următorul meci dintre cele două formaţii va avea loc la New York pe 25 aprilie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑