"Le putem compara cu Mercedes şi Zaporojeţ". Declarațiile antrenorului Olimpus Chişinău după înfrângere



 

Olimpus Chişinău continuă evoluţia modestă în Campionatul Ucrainei. Echipa noastră a fost învinsă din nou de cea mai bună echipă din ţara vecină, Motor Zaporojie.

Echipa din Capitală a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 22-40.

Deţinătoarea titlului din Ucraina a dominat pe toată durata meciului, iar Olimpus a marcat doar 8 goluri în repriza secundă. După meci, antrenorul echipei de handbal, Olimpus Chişinău, Nicolai Gumeniuk a făcut o comparaţie mai puţine obişnuită.

"Sunt echipe de două niveluri diferite. Le putem compara cu automobilele Mercedes şi Zaporojeţ. Nici nu se discută. Nu vreau să subestimez posibilităţile băieţilor mei, dar aşa este. Adversarii au o echipă de profesionişti, iar noi suntem amatori", a declarat antrenorul Olimpus Chișinău, Nicolai Gumeniuc.

Acesta a fost al doilea meci jucat la Chişinău între cele două formaţii. Cu o zi mai devreme, Olimpus a fost învinsă cu scorul de 25-36.

"Băieţii de la Olimpus au jucat bine şi în meciul precedent şi au luptat până la urmă. Nu au avut forţă. Noi jucăm două meciuri la rând", a mărturisit antrenorul Motor Zaporojie, Nicolai Stavpeț.

Olimpus a obţinut o singură victorie în cele 11 meciuri disputate în campionatul Ucrainei. Handbaliştii moldoveni ocupă penultimul loc în clasament. Până la finalul sezonului, Olimpus va mai juca încă 8 partide.

Olimpus a evoluat în acest sezon şi campionatul naţional, unde s-a clasat pe locul doi. Campioană a devenit formaţia PGU Tiraspol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑