Eugen Pîrvulescu: "Negocierile pentru Breeveld se pot relua!". Detaliile complete ale transferului



 

**VIDEO** Eugen Pîrvulescu:

Negocierile dintre Steaua și Pandurii Târgu Jiu cu privire la transferul lui Nicandro Breeveld au eșuat, dar rămân în continuare șanse ca fotbalistul să ajungă în Ghencea.

"Negocierile se pot relua", anunță președintele clubului gorjean, Eugen Pîrvulescu, care nu a participat la discuțiile de joi, dar a precizat că, pentru moment, discuțiile au picat din motive financiare.

Inițial, cei de la Pandurii au cerut 500.000 de euro în schimbul lui Breeveld, dar joi au crescut prețul, când președintele stelist Valeriu Argăseală a călătorit la Târgu Jiu cu elicopterul. Gorjenii au solicitat 700.000 de euro pentru transferul mijlocașului, în timp ce Steaua a oferit 300.000 de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer.

"Eu nu am fost la negocieri, vin dinspre București. Am înțeles că a fost o delegație a Stelei la Tg. Jiu, iar din ea făcea parte și Valeriu Argăseală. Au fost negocieri. A fost o acțiune neanunțată, dar important e că s-au întâlnit. Au fost și 2-3 membri din Consiliul de Administrație al clubului nostru. Pe moment, negocierile au picat, din motive financiare, dar se mai poate negocia, pentru ca Breeveld să ajungă la Steaua. Eu nu cunosct exact detaliile, urmează să mă întâlnesc cu președintele Consiliului de Administrație. Dacă negocierile au rămas deschise, înseamnă că nu sunt departe. Se vor relua.", a declarat Eugen Pîrvulescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Pandurii tocmai și-a îngroșat lotul. Joi, gorjenii i-au înregistrat la LPF pe Dan Nistor și pe Cătălin Pîrvulescu, primul împrumutat pentru încă un an de la Evian, iar cel de-al doilea transferat de la CSM Râmnicu Vâlcea.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑