OFICIAL Valentin Lemnaru a semnat cu Steaua! Are 30 de ani și 29 de goluri în primul eșalon în toată cariera



**OFICIAL** Valentin Lemnaru a semnat cu Steaua! Are 30 de ani și 29 de goluri în primul eșalon în toată cariera

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Valentin Lemnaru, este noul jucător al campioanei României, Steaua București, a anunțat, joi, pe site-ul oficial, Liga Profesionistă de Fotbal.

Valentin Lemnaru, care a împlinit 30 de ani în urmă cu o lună de zile, a impresionat în sezonul trecut la Cluj, atunci când a marcat nu mai puțin de 13 goluri. El a fost dorit insistent și în iarnă, însă până la urmă negocierile dintre cele două părți au intrat în impas.

Atacantul, care s-a aflat sub contract și cu Dinamo timp de trei sezoane, dar care n-a jucat decât într-un singur meci pentru roș-albi, în rest fiind component de bază al lui Dinamo II, a a marcat până acum doar 29 de goluri în Liga 1, deși a împlinit deja 30 de ani.

Interesant este că, potrivit gsp.ro, și cu acest număr de goluri, Lemnaru este peste toți jucătorii din actualul lot al campionilor. Spre exemplu, Sânmărtean (34 de ani) are cu trei goluri mai puțin decât Lemnaru.

Totuși, deși are mai multe goluri față de Piovaccari, atacantul pe care Steaua n-a reușit 

Steaua este implicată în patru competiții: Liga 1, UCL, Cupa României și Cupa Ligii, iar Lemnaru este abia al patrulea transfer realizat în Ghencea în această vară, după Arlauskis, Toșca și Pham Huy Tien

Steaua va fi a șaptea echipă din cariera lui Lemnaru, după Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Dinamo, Astra, Pandurii și "U" Cluj.

1 milion de euro este cota de piață a lui Lemnaru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑