Getafe are probleme cu Yoda. Contra: ”Nu știu dacă va fi jucătorul nostru”



 

**VIDEO** Getafe are probleme cu Yoda. Contra: ”Nu știu dacă va fi jucătorul nostru”

Cosmin Contra susține că dacă impresul lui Yoda are dreptate, atunci mijlocașul francez va evolua pentru Getafe din sezonul viitor.

Getafe a reluat pregătirile pentru noul sezon, dar Cosmin Contra nu este foarte mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție. Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Contra a explicat care este situația de la echipă, dar mai ales a lui Karim Yoda (foto, în alb).

”Nu sunt mari noutăți față de sezonul trecut, în afara faptului că au plecat patru jucători, printre care și Marica, a fost o tentativă de a veni doi jucători, dar nu s-a materializat nimic. Ideea este că situația este aceeași ca anul trecut, nu putem face transferuri.

Nici cu Yoda situația nu este deloc clară. Pentru că, undeva, noi am fost prinși la mijloc, adică, noi, clubul. Sper ca, până la urmă, dacă e adevărat ce spune impresarul, adică că Yoda va deveni liber de contract, atunci situația se va lămuri. Altfel, el nu va mai face parte din lotul lui Getafe”, a spus Contra la Digi Sport.

"Yoda are contract pe încă doi ani, e problema lui! Sunt organe competente care vor decide în cazul lui. El poate juca până pierde litigiul cu Astra, iar apoi e bun de plată. Dacă el nu plătește, Getafe o va face automat, pentru că e solidar cu jucătorul. Noi așteptăm ca Getafe să ne ceară certificatul.

Jucătorul poate denunța contractul. Noi cerem bani, vrem să fie suspendat, riscul este al lui. El s-a întors în România pe 12 iunie, iar pe 15 a părăsit țara. Vedem ce va ieși, e un dosar pe rol. Probabil că Yoda a avut de gând să fugă de la început. Ne-a costat 25.000 de euro, nu a fost vorbă de o sumă de transfer.

Nu-i problema antrenorului, e treaba celor care conduc clubul. Contra antrenează ceea ce i se aduce! Yoda este plătit la zi, pe următorii doi ani și-a primit drepturile. După un an am convenit că primește un bonus, pe care l-a luat la termenul stabilit", a fost și reacția pe care a avut-o zilele trecute Dinu Gheorghe, tot la Digi Sport, dar în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑